Ne date 09.02.2018 u mbajt takimi per aksionin e ujit me pjesmarrjen e pese Bashkive
February 9, 2018
Takim në kuadër të situatës të rezervuareve dhe të kalimit të pronësisë të tyre
February 13, 2018

Monitorimi i situatës në zonën e Perroit të Limuthit

Ditën e sotme Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari dhe z.Sandër Lleshi, në kuadër të monitorimit të situatës në zonën e Perroit të Limuthit, në afërsi të rrugës Nacionale Tr-Dr, zhvilluan sot një kontroll në terren në prezencën e përfaqësuesve të bisneseve, Autoritetit Rrugore Shqiptare, Supervizorin e Rr.Tr-Dr, dhe institucione të tjera.
Ndërhyrjet në këtë zonë do vazhdojnë të kryhen në kuadër të masave për minimizimin e situatave që mund të krijohen nga rreshjet e shiut.

Comments are closed.