Monitorimi i situatës në zonën e Perroit të Limuthit
February 13, 2018
Takim i Prefektit me grupin teknik te punes per monitorimin e tombinove ne Autostraden Tirane Durres
February 14, 2018

Takim në kuadër të situatës të rezervuareve dhe të kalimit të pronësisë të tyre

SOT ME DATE 12/02/2018 – ORA – 12:00, NE AMBIENTET E INTITICIONIN TE PREFEKTIT TE QARKUT TIRANE, PREFEKTI ZNJ.SUZANA JAHOLLARI, ZHVILLOJ NJE TAKIM NE KUADER TE SITUTES TE REZERVUAREVE DHE TE KALIMIT TE PRONESISE TE TYRE NGA BORDI l KULLIMIT NE NJ. E QEVERISJES VENDORE.
PJESEMERRES NE KET TAKJM ISHIN PERFAQESUES TE 5 BASHKIVE TE QARKUT TIRANE PERGJEGJES PER REZERVUARET.
NE PERFUNDIM TE KETIJ TAKIMI U KOORDINUA PUNA DHE U VENDOS NJE KALENDAR ME AFATE TE PARACAKTUARA PER PERFUNDIMIN E KALIMIT TE ASETEVE SIPAS RASTEVE DHE SIPAS KONSTATIMEVE.

Comments are closed.