Më datë 14.12.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari mori pjesë në Konferencën Kombëtare të Luftës kundër Trafikimit të Personave
December 14, 2018
U zhvillua mbledhja e rradhës me administratën ku u prezantua analiza e punës së muajit nëntor të Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë
December 24, 2018

Në shenjë nderimi dhe kujtimi për punën dhe kontributin e dhënë nga dëshmori z.Kujtim Hysi, u organizua përurimi i një ndër rrugëve të qytetit të Tiranës e cila do të mbaj emrin e tij

Sot më 19.12.2018, në shenjë nderimi dhe kujtimi, për punën dhe kontributin e dhënë nga dëshmori z.Kujtim Hysi, u organizua përurimi i një ndër rrugëve të qytetit të Tiranës e cila do të mbaj emrin e tij. Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, në fjalën e saj theksoi se e kemi detyrim për ti ruajtur në memorien e vendit tonë këto figura me integritet të lart moral, si kontribues në historinë e tij.

Comments are closed.