Takim në Këshillin e Qarkut Tiranë me z.Aldrin Dalipi
January 17, 2018
Në datën 25.01.2018 u zhvillua mledhja me drejtues të STKKU
January 30, 2018

“PASTROJMË SHQIPËRINË QË DUAM”

Në kuadër të nismës “Pastrojmë Shqipërinë që duam” të iniciuar nga Ministria e Mjedisit, Prefekti i Qarkut Tiranë sot më datë.22.01.2018, organizoi një takim ku u diskutua mbi mënyrën e funskionimit dhe  masat që do të merren për ndërtimin e një Plani Veprimi ndërhyrës në zonat më problematike të Qarkut Tiranë.

Të pranishëm në këtë takim ishin:

Z.Andi Seferi, Bashkia Tiranë

Z.Zaim Kupa, Bashkia Kamëz

Z.Pëllumb Brusha, Bashkia Vorë

Z.Përparim Caca, Bashkia Kavajë

Z.Dhimitër Ziu, Drejtoria Vendore e Policisë Tiranë

N/Kolonel, z.Luan Domi, Komanda Mbështetëse

Znj.Bora Panajoti, Këshilli i Qarkut Tiranë

Z.Ardit Collaku, Agjencia Kombëtare e Turizmit

Z.Xhevahir Hoxha, Drejtoria Arsimore Rajonale e Qarkut

Z.Petrit Shehi, Autoriteti Shëndetësor Rajonal.

Në fjalën e saj Znj.Jahollari, theksoi rëndësinë e impenjimit maksimal nga të gjithë Institucionet të përfshira në këtë Plan Veprimi. Në këtë takim u ndanë detyrat përkatëse për secilin institucion, si dhe u kërkua të evidentohen hot-spotet me pikat më problematike, ku ndërhyrja e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë është e domosdoshme.

Comments are closed.