Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin e rradhës të Këshillit të Basenit Ujor
May 2, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në ceremoninë e vendosjes së kurorave me lule e homazheve që u organizuan tek Varrezat e Dëshmorëve të Kombit
May 5, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Organizata për Dëshmorët e Luftës Antifashiste Nacional Çlirimtare dhe Dëshmorëve të tjerë të Atdheut

Sot më datë 04.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Organizata për Dëshmorët e Luftës Antifashiste Nacional Çlirimtare dhe Dëshmorëve të tjerë të Atdheut ku morën pjesë zëvendës ministri i Ministrisë së Mbrojtjes z.Petro Koçi, nën kryetarja e parlamentit znj. Vasilika Hysi, kryetari i grupit parlamentar z.Taulant Balla, si dhe shumë familjarë dëshmorësh e veteranë lufte. Në këtë ditë të shënuar, dëshmorët e Atdheut, u përkujtuan me mirënjohje dhe lavdi për veprat dhe aktet e tyre heroike, për ti dhënë lirinë, që sot Shqipëria është një vend i lirë, i pavarur, anëtar i NATO-s dhe në rrugën drejt integrimit Europian.

Comments are closed.