Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen e analizës tre mujore të Institucionit të Prefektit
May 2, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Organizata për Dëshmorët e Luftës Antifashiste Nacional Çlirimtare dhe Dëshmorëve të tjerë të Atdheut
May 4, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin e rradhës të Këshillit të Basenit Ujor

Sot, më datë 02.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin e rradhës të Këshillit të Basenit Ujor me pjesmarrjen e përfaqësuesve nga Ministria e Mjedisit,  Bashkitë Tiranë, Vorë, Shijak, Krujë, Agjensisë së Menaxhimit të Burimeve Ujore si dhe përfaqësues të grupeve të interesit. Në këtë mbledhje u diskutua rëndësia e bashkëpunimit ndërinstitucional në vendimmarrje, standardizimi i procedurës, si dhe u shqyrtuan kërkesat për leje shpimi pusesh, sipas ligjit.

Comments are closed.