Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në Konferencën e Parë Kombëtare me tematikë: “Aktorë të Vijës së Parë Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm”
April 30, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin e rradhës të Këshillit të Basenit Ujor
May 2, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen e analizës tre mujore të Institucionit të Prefektit

Sot më datë 02.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari zhvilloi mbledhjen e analizës tre mujore të Institucionit te Prefektit.

Ne këtë mbledhje u prezantua dhe u diskutua puna e kryer, problematikat e konstatuara dhe u la detyrë për programim të rekomandimeve në muajt në vazhdim.

Comments are closed.