Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë mori pjesë në takimin e Komitetit Drejtues për fuqizimin e funksionimit të Mekanizimit të Koordinuar të Referimit.
January 15, 2020
Prefekti i Qarkut Tiranë priti në ambjentet e institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë Hirësinë e tij, Kryegjyshin Botëror të Bektashinjve Haxhi Dede Edmond Brahimaj.
January 16, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim pune me kryetarin e Bashkisë Kamëz në lidhje me ecurinë e punës për menaxhimin e situatës pas tërmetit të datës 26.11.2019.

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari  zhvilloi një takim pune me kryetarin e Bashkisë Kamëz z.Rakip Suli në lidhje me ecurinë e punës për menaxhimin e situatës pas tërmetit të datës 26.11.2019. Gjatë këtij takim z.Suli deklaroi  se bashkia Kamëz nuk ka nevojë për cadra pasi aktualisht janë ofruar bonuset e qerave dhe nuk ka më njerëz të cilët kanë kërkuar apo janë të strehuar në cadra. Në këtë bashki aktualisht  janë 144 familje të cilët po trajtohen me bonus qeraje. Znj.Jahollari shprehu mirënjohjen e saj për fillim nga puna për rindërtimin e shtëpive të dëmtuara nga tërmeti.

Comments are closed.