Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen e zgjeruar të Komisionit të Planifikimit për Emergjencat Civile të Qarkut Tiranë
May 14, 2018
Nisur nga situata e rënduar e rreshjeve të shiut të ditës së djeshme në Qarkun e Tiranës dhe Qarkun e Durrësit, rezultoi ngritje e konsiderueshme e nivelit të lumit Erzen.
May 17, 2018

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me Prefektin e Qarkut Durrës në lidhje me problematikën e krijuar në grykëderdhjen e lumit Erzen

Më datë 16.05.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me Prefektin e Qarkut Durrës në lidhje me problematikën e krijuar në grykëderdhjen e lumit Erzen nga rreshjet e shiut në dt.15.05.2018. U ngrit grupi teknik i punës i cili do te bëj evidentimin në terren me qëllim marrjen e masave të menjëhershme.

Comments are closed.