Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen me Komisionin Vendor i Vlerësimit të Titujve të Pronësisë
March 19, 2018
Zhvillohet takimi midis Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë dhe Bankës Credins.
March 20, 2018

Prefekti i Qarkut Tirane znj.Suzana Jahollari, beri nje inspektim mbi situatën në akset dytësore të Superstradës Tiranë-Durrës dhe në zonën e “City Park”

Nisur nga situata e rreshjeve te shiut me date, 19.03.2018,rreth orës 11.00,
Prefekti i Qarkut Tirane znj.Suzana Jahollari,
beri nje inspektim mbi situatën në akset dytësore të Superstradës Tiranë-Durrës dhe në zonën e “City Park”.

Nga verifikimi u konstatua nje situate në përgjithësi e qëndrueshme.
Problematike ishe situata me prurje te madhe uji, në vazhdimin e kanalit që kalon në afërsi të biznesit “Art Gress” deri te mbikalimi para City-Park.

Për ndjekje të situatës Prefekti i Qarkut Tiranë, bëri nje takim me disa perfaqesues te bizneseve dhe me N/Kryetarin e Bashkisë Vorë, z. Aqif Muca.  
Prefekti dha detyrë konkrete Bashkisë për nxjerjen e mjeteve zjarrfikës, për heqjen e ujit në zonat problematike, dhe monitorimin ne vazhdim te situatës ne territor.

Në vazhdim Bashkia Vorë, do të përcaktojë ndërhyrjet ne zonen e kanalit ne fjale dhe do përgatisë projekt-preventivin përkatës të punimeve për marrjen e masave..

Comments are closed.