Prefekti i Qarkut Tirane znj.Suzana Jahollari, beri nje inspektim mbi situatën në akset dytësore të Superstradës Tiranë-Durrës dhe në zonën e “City Park”
March 20, 2018
Takim i Prefektes Zj. Suzana Jahollari me Drejtoreshen e Qytetit Studenti ne dt 28.03.2018 Zj.Zhanina Dapi.
March 28, 2018

Zhvillohet takimi midis Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë dhe Bankës Credins.

Sot me datë 16.03.2018 u zhvillua takimi midis Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë dhe Bankës Credins. Në këtë takim morën pjesë Znj. Dhurata Pema, Drejtore e Rajonit Nr.2 dhe Znj. Mirgena Emini, përfaqësuese e Departamentit të Marketingut, të cilat në kuadër të bashkëpunimit të suksesshëm disa vjeçar i dhuruan institucionit nëpërmjet kontratës së dhurimit 5 kompjutera.

Comments are closed.