Aksioni “Pastrojmë Shqipërinë që Duam”
April 24, 2018
Prefektja e Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari organizoj një takim me Sekretarin e Përgjithshëm të Ministrsë Arsimit, Rinisë dhe Sporteve Z. Koli Bele.
May 2, 2018

Vazhdon aksioni kombetar pastrojme Shqiperine qe duam ne plazhin e Spillese.

Vazhdon aksioni kombetar pastrojme Shqiperine qe duam ne plazhin e Spillese.
Me pjesmarrje te Bashkise Rrogozhine e nxenesit e shkollave te mesme.

Comments are closed.