Vazhdon inspektimi me grupin e monitorimit të digave e rezervuarëve në Qarkun Tiranë
February 27, 2019
Në vijim të fushatës kombëtare “Krijo oksigjenin tënd”, aksioni i ditës së sotme u përqëndrua në Allgjat, Njësia Administrative Vaqarr, Bashkia Tiranë
March 4, 2019

Sot, më datë 28.02.2019, Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me Konsullin e Përgjithshëm të Kosovës, z. Halim Krasniqi

Sot, më datë 28.02.2019, Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me Konsullin e Përgjithshëm të Kosovës, z. Halim Krasniqi.

U diskutua në lidhje me bashkëpunimin dhe forcimin e marrdhënieve midis dy vëndeve.

Comments are closed.