Sot u zhvillua mbledhja e Komisionit të Emergjencave Civile të Qarkut Tiranë për një problematikë të rënduar në një pallat 8 katësh në të cilin janë përmbytur 2 kate nëntoke
June 27, 2018
Sot Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me Zj. Majlinda Bozgo e sekretariatit teknik të tokave
July 2, 2018

Sot Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen me Komisionin Vendor të Vlerësimit të Titujve të Pronësisë

Me datë 29.06.2018 Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen me Komisionin Vendor të Vlerësimit të Titujve të Pronësisë.
Në këtë mbledhje, u morën gjithësej 13 vendime, nga të cilat: 11 shfuqizime të pjesshme;
2 shfuqizime të plota.
21 AMTP të shqyrtuara;
174 542 m2 të verifikuara;
80113 m2 sipërfaqe e shfuqizuar;
77 613 m2 të kthyera në pronësi shtet;
1 120 000 lekë detyrim pagim vlere.
Vendimet e mësipërme u përkasin Njësive Administrative Farkë, Kashar, Gose, Petrelë, Zall-Herr, Bërzhitë, Pezë,si dhe Bashkia Vorë.

Comments are closed.