Takim në kuadër të situatës të rezervuareve dhe të kalimit të pronësisë të tyre
February 13, 2018
Takim me Zv ministre e Ministrise se Brendshme Romina Kuko
February 19, 2018

Takim i Prefektit me grupin teknik te punes per monitorimin e tombinove ne Autostraden Tirane Durres

Takim i Prefektit me grupin teknik te punes per monitorimin e tombinove ne Autostraden Tirane Durres ne Aksin City Park -Casa Italia . Moren pjese drejtori i OSHEE Tirane Z. Klevis Jahja, Drejtor i Ujesjelles KT Z.Redi Molla, perfaqesues i kompanise mire bajtese e autostrades Geci, nga Autoriteti Kombetar i Rrugeve, nga Autoriteti i fibrave optike.
U analizua raporti teknik i pergatitur nga grupi i kontrollit ne terren dhe vune detyra per eleminimin e lidhjeve te paligjeshme qe te mundesohet pastrimi i tombinove per eleminimin e permbytjeve ne kete aks rrugor.

Comments are closed.