Mbledhja e radhës së KBU-së Erzen
February 18, 2022
Takim sensibilizues për parandalimin e kultivimit të kanabisit
February 21, 2022

Takim me përfaqësuesit e shoqatës së komunitetit malazez që jetojnë në Shqipëri

Prefekti i Tiranës, z. Afrim Qëndro prit sot në një takim përfaqësuesit e shoqatës së komunitetit malazez që jetojnë në Shqipëri. Gjatë takimit u diskutua për rolin e tyre si urë lidhëse mes dy vendeve popujve tanë dhe integrimin e mëtejshëm në shoqërinë shqiptare. Vendi ynë ka një kuadër shumë të mirë ligjor për trajtimin e pakicave dhe bashkëjetesa ndëretnike është një vlerë e jashtëzakonshme që na bën krenar në sy të të gjithëve.

Comments are closed.