Takim me përfaqësuesit e shoqatës së komunitetit malazez që jetojnë në Shqipëri
February 21, 2022
Takim me strukturat vendore në Bashkinë Kamëz në vijim të fushatës sensibilizuese për parandalimin e kultivimit të kanabisit
February 25, 2022

Takim sensibilizues për parandalimin e kultivimit të kanabisit

Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro , në cilësinë e Kryetarit të Task Forcës vendore të Tiranës zhvilloi takimin e radhes sensibilizues për parandalimin e kultivimit të kanabisit. Fokusi kryesor mbetet lufta e vazhdueshme për të goditur çdo tentativë të individëve apo grupeve kriminale ne kulfivimin e lendeve narkotike dhe mbështetja e vazhueshme institucionale që duhet t’u jepet forcave të policisë së shteti.
Është e domosdoshme që secili të përmbushë detyrën sipas ligjit, duke filluar që nga kryetari i fshatit e deri tek drejtuesit në nivelet më të larta të pushtetit vendor.

Comments are closed.