U zhvillua takimi i 12 Prefektëve të Qarqeve në Gjirokastër e Përmet
November 12, 2018
Sot, më datë ‪15.11.2018, u zhvillua takim me të gjithë përfaqësuesit e pushtetit vendor dhe strukturave shtetërore që veprojnë në qarkun e Tiranës
November 15, 2018

U zhvillua ceremonia e inagurimit të monumentit të “Shën Gjon Pali II”

Me rastin e 100 Vjetorit të Rifitimit të Pavarësisë së Polonisë, 40 vjetorit të Pontifikatit të Papës Gjon Palit II dhe 25 vjetorit të vizitës apostolike të Atit të Shenjtë në Shqipëri, Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, së bashku me Ambasadorin e Republikës së Polonisë z. Karol Bachura dhe Kryetarin e Bashkisë Tiranë z. Erion Veliaj, morën pjesë në Ceremoninë e inagurimit të monumentit të “Shën Gjon Pali II”. Busti është realizuar nga mjeshtri i skulpturës  Z. Muntaz Dhrami.

Comments are closed.