April 20, 2022

Plani Kombëtar i Pastrimit

      Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro së bashku me Kryetarin z.Blerim Shera gjithashtu me stafin e Bashkisë Vore dhe administrata e prefekturës […]
April 22, 2022

Plani Kombëtar i Pastrimit

      Institucioni i Prefektit Qarkut Tiranë dhe Bashkia Kamëz ishin pjesë e aksionit te pastrimit në një zonë përgjatë bregut të lumit në Paskuqan. […]