February 9, 2022

Të dhurosh është të duash veten dhe të tjerët!

    Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro, punonjës të institucionit dhe së bashku me Drejtorin e GAT z. Abaz Hodo dhe administrata e GAT, […]
February 21, 2022

Takim sensibilizues për parandalimin e kultivimit të kanabisit

    Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro , në cilësinë e Kryetarit të Task Forcës vendore të Tiranës zhvilloi takimin e radhes sensibilizues për […]
March 29, 2022

Takim me Komitetit të Menaxhimit të Zonës së Mbrojtur Mjedisore Parku Kombëtar Divjake – Karavasta

  Sot më datë 29.03.2022, Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë kryesuar nga Nënprefekti z. Bashkim Haxhiu, mori pjesë në takimit e Komitetit të Menaxhimit të […]
April 11, 2022

Trajnim nga organizata “Të Ndryshëm dhe të Barabartë”, me fokus përfshirjen e viktimave të trafikimit në përpjekjet anti trafik.

      Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në trajnimin që organizata “Të ndryshëm dhe të barabartë” zhvilloi në ambientet e prefekturës. Z. Afrim Qëndro […]