September 8, 2017

Takim me fokus, mbi Vitin e Ri Shkollor 2017-2018

Prefekti i Qarkut të Tiranës z. Admir Abrija organizoi takim me drejtues të Pushtetit Vendor, të Policisë, të Drejtorive Arsimore, të OSSHEE-së, të Ujësjellsave, të Higjienës […]
October 19, 2017

Takim sensibilizues mbi Antitrafikimin e Qënieve Njerëzore

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Antitrafikimit të Qënieve Njerëzore, Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë në bashkëpunim me Shoqatën “Të Ndryshëm & Të Barabartë”, me […]
November 22, 2017

Raportime për gjendjen e përgjithshme të prefekturave

Me datë 22.11.2017, ora 10:00 në mjediset e Prefekturës së Tiranës do të zhvillohet një takim me të gjithë prefektët e vendit.   Në takim do të marrë pjesë Këshilltari […]
November 30, 2017

Mbledhje e shtabit të emergjencave civile të qarkut Tiranë

Sot me daten 30.11.2017 duke u nisur nga njoftimi i Ministrise se Puneve te Brendshme dhe Drejtoria e Pergjithshme e Emergjencave Civile dhe IGJEUM per perkeqesimin […]