September 16, 2017

Fjalimi i Prefektit të Qarkut të Tiranës, z. Admir Abrija në 75 Vjetorin e Konferencës së Pezës

“I nderuar Zoti President, E nderuar Zonja Nënkryetare e Kuvendit, Të nderuar Zëvendësministra, Deputetë, Përfaqësues të institucioneve shtetërore dhe politike, Të dashur përfaqësues të familjeve të […]
November 17, 2017

Tirana feston 73-vjetorin e çlirimit

Me rastin e 73-vjetorit të Çlirimit nga pushtuesit nazifashistë, Prefektja Suzana Jahollari, kryetari i Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj, kryetari i Qarkut dhe Këshillit bashkiak, Aldrin […]
November 26, 2017

26-Nëntori Panvarësia e Tiranës

Me rastin e 26-Nëntorit “Festa e PanvarësissëTiranës” zhvilluartek “MonumentiiFlamurit” znj.Prefekteishteprezentenëceremonin e homazhevezhvilluarngaBashkiaTiranë, kumbajtiedhefjalën e rastit: Tëdashurqytetarë, TënderuarpërfaqësuestëfamiljeveTiranase Tënderuartëpranishëm Kjoështënjëditë e shënuarpërkryeqytetintonë, ku ne duhettëkujtojmë e lartësojmëtëgjithëatatëcilët […]
November 28, 2017

28-Nëntor Festa Kombëtare e Pavarësisë

Në nderim të “Festës Kombëtare të Pavarësisë” znj.Prefekte ishte e pranishme në ceremonin e zhvilluar në “Monumentin Kombëtarë të Panvarsisë” më datë 28.11.2017, ku mbajti edhe […]