November 22, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Jahollari, inspektoi masat e marra për përballimin e situatave të emergjencave për vjeshtë dhe dimër 2018-2019

Sot më datë 22.11.2018 Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Jahollari, inspektoi masat e marra për përballimin e situatave të emergjencave për vjeshtë, dimër 2018- 2019, me inxhinierët […]
May 28, 2019

U verifikua situata e masivit shkëmbor në Krrabë dhe u përcaktuan masat që do të merren

Sot, më datë 28.05.2019, punonjës të sektorit të Emergjencave civile si dhe sektorit të Urbanistikës pranë Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, në bashkëpunim me përfaqësues […]
August 1, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë, Suzana Jahollari në KafeIN 31/07/2019 || IN TV Albania

/IN TV Albania
September 9, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në zhvillimin e mbledhjes se pare te Këshillit të ri të Qarkut si dhe konfirmimin e Kryetarit të Këshillit të Qarkut

  Sot, më datë 09.09.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari mori pjesë në zhvillimin e mbledhjes se pare te Këshillit të ri të Qarkut, […]