January 22, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë së bashku me kryetarin e Bashkisë Kamëz, inspektuan shtëpitë e rrënuara nga tërmeti I datës 21.09.2019, të cilat po rindërtohen në bazë të VKM Nr. 704, datë 30.10.2019.

Sot, më datë 22.01.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj.Suzana Jahollari së bashku me kryetarin e Bashkisë Kamëz, Z.Rakip Suli inspektuan shtëpitë e rrënuara nga tërmeti I […]
February 4, 2020

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në kuadër të 76-vjetorit të masakrës së 4 shkurtit 1944 në Tiranë.

  Sot, më datë 04.02.2020 Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në kuadër të 76-vjetorit të masakrës së 4 shkurtit […]
February 5, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në aktivitetin ceremonial të organizuar nga Bashkia e Tiranës për nder të Kongresit të Lushnjes dhe 100 vjetorit të Tiranës Kryeqytet.

Sot, më datë 05.02.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari mori pjesë në aktivitetin ceremonial të organizuar nga Bashkia e Tiranës  për nder të Kongresit të […]
February 25, 2020

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tirane në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë përfunduan me sukses procesin e thërmimit të një masivi shkëmborë në fshatin Skuterr, Njësia Administrative Krrabë,

Sot, me datë 25.02.2020, Institucioni i Prefektit të Qarkut Tirane në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë përfunduan me sukses procesin e thërmimit të një masivi shkëmborë në […]