June 23, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë Znj. Jahollari zhvilloi mbledhjen e rradhës së grupit të monitorimit dhe kontrollit në kuadër të Task Forcës Vendore në Qarkun Tiranë

  Në zbatim të Vendimit të Komitetit Ndërministror të Emergjencave Civile nr.15, datë 25.04.2020, sot më datë 13.05.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj. Jahollari  zhvilloi mbledhjen […]
June 23, 2020

Në zbatim të Planit të Veprimit për ndalimin e kultivimit dhe trafikimit të lëndëve narkotike, Institucioni I Prefektit të Qarkut Tiranë, mori pjesë në takimin sensibilizues të zhvilluar nga Bashkia Kavajë

  Në zbatim të Planit të Veprimit për ndalimin e kultivimit dhe trafikimit të lëndëve narkotike, Institucioni I Prefektit të Qarkut Tiranë, mori pjesë në takimin […]
June 23, 2020

Sot më datë 28.05.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi mbledhjen e rradhës të grupit të monitorimit dhe kontrollit për garantimin e zbatimit të protokolleve të sigurisë në subjektet e lejuara të ushtrojnë aktivitetin për periudhën e epidemisë së shkaktuar nga COVID-19

Sot më datë 28.05.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi mbledhjen e rradhës të grupit të monitorimit dhe kontrollit për garantimin e zbatimit të protokolleve […]
June 23, 2020

Sot më datë 01.06.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari bëri një inspektim në terren për të parë nga afër masat e marra nga Bashkia Vorë për heqjen e mbetjeve urbane përgjate lumit Tirana.

  Sot më datë 01.06.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari bëri një inspektim në terren për të parë nga afër masat e marra  nga Bashkia […]