January 16, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në ambjentet e institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë Hirësinë e tij, Kryegjyshin Botëror të Bektashinjve Haxhi Dede Edmond Brahimaj.

Sot, më datë 16.01.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë  znj.Suzana Jahollari priti në ambjentet e institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë Hirësinë e tij, Kryegjyshin Botëror të […]
January 17, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen për zbatimin e Vendimit të Këshillit të Ministrave nr.1108, datë 30.12.2015,, “Për transferimin nga Ministria e Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave te bashkitë të infrastrukturës së ujitjes dhe kullimit, të personelit dhe aseteve të luajtshme dhe të paluajtshme të bordeve rajonale të kullimit”.

Sot, më datë 17.01.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi mbledhjen për zbatimin e Vendimit të Këshillit të Ministrave nr.1108, datë 30.12.2015, “Për transferimin nga […]
January 20, 2020

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë në bashkëpunim me Kryetarin e Bashkisë Rrogozhinë, ndoqën problematikën e ndotjeve të bërë publike në media në zonën e plazhit të Vilë Bashtovës, në Rrogozhine, në grykëderdhjen e lumit Shkumbin.

Prefekti i Qarkut Tirane znj.Suzana Jahollari, ne Bashkepunim me FA te Shqiperise dhe me mbeshtetjen me ndihma ushqimore te Ambasades Turke, ka zhvilluar nje takim me […]
January 21, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen me drejtorët rajonal të kadastrës.

Më datë 21.01.2019 Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi mbledhjen me drejtorët rajonal të kadastrës ku ishin të pranishëm drejtori i Drejtorisë Vendore të Agjencisë […]