July 6, 2020

Istitucioni I Prefektit të Qarkut Tiranë mori pjesë në takimin e organizuar në Bashkinë Kavajë nga Ministri i Turizmit dhe Mjedisit z.Blendi Klosi për masat e marra për sezonin turistik veror nga pushteti vendor dhe strukturat e tjera vendore.

 
September 16, 2020

Sot më datë 09.09.2020, Prefekti I Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, në zbatim të Ligjit Nr. 107/2016, “Për Prefektin e Qarkut”; të Ligjit Nr. 45/2019, “Për Mbrojtjen Civile”, të Ligjit Nr. 152/2015, dhe në kuadër të parandalimit dhe përballimit të situatës së zjarreve, zhvilloi mbledhjen me drejtuesit e bashkive dhe përgjegjësit e emergjencave civile.

Sot më datë 09.09.2020,  Prefekti I Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari,  në zbatim të Ligjit Nr. 107/2016, “Për Prefektin e Qarkut”; të Ligjit Nr. 45/2019, “Për […]
September 21, 2020

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, njofton se pas koordinimit dhe bashkëpunimit me Shërbimin Zjarrfikës të Bashkisë Tiranë, Forcat e Armatosura të Komandës Mbështetëse dhe Forcave Tokësore, përfaqësues të administratës së Zonave të Mbrojtura Tiranë, të Shërbimit Pyjor, Policisë së Shtetit dhe forcave vullnetare, u arrit me sukses neutralizimi dhe fikja e zjarreve të rëna në Malin e Priskës, Njësia Administrative Dajt.

      Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, njofton se pas koordinimit dhe bashkëpunimit me Shërbimin Zjarrfikës të Bashkisë Tiranë, Forcat e Armatosura të Komandës […]
October 9, 2021

U mbajt takimi përgatitor mbi masat organizative për organizimin e aktivitetit të datës 13.10.2021 “Dita Ndërkombëtare për Zvogelimin e Riskut ndaj Fatkeqesive”

Ditën e sotme, datë 05.10.2021, në ambientet e Prefekturës së Qarkut Tiranë, nën drejtimin dhe koordinimin e përfaqsuesve të AKMC, me prezencë të UNDP, Kryqi i […]