September 25, 2019

Prefekti I Qarkut Tiranë sëbashku me stafin e Institucionit të Prefekturës në bashkëpunim me Bashkinë Vorë vazhduan inspektimet pranë disa familjeve të dëmtuara nga termeti

Prefekti I Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari sëbashku me stafin e Institucionit të Prefekturës në bashkëpunim me Bashkinë Vorë vazhduan inspektimet gjatë ditës së sotme pranë […]
September 25, 2019

Prefektit i Qarkut Tirane mori pjesë në shpërndarjen e ndihmave ushqimore si dhe veshmbathjeve të ndryshme

  Në vazhdimësi të aksionit në terren të organizuar nga Prefektit i Qarkut Tirane Znj. Suzana Jahollari mori pjesë në shpërndarjen e ndihmave ushqimore si dhe […]
September 25, 2019

Prefekti i Qarkut Tirane në bashkëpunim me një grup inxhinieresh të Institutit të ndërtimi ndodhen në Bashkinë e Kavajës në mbështetje të grupeve të vlerësimit të dëmeve të shkaktuara nga termeti.

Sot, më datë 25.09.2019, Prefekti I Qarkut Znj. Suzana Jahollari në bashkëpunim me një grup inxhinieresh të Institutit të ndërtimit z. Agron Hysenlliu ndodhen në Bashkinë […]
September 26, 2019

Prefekti i Qarkut Tirane mori pjese ne takimin e zhvilluar nga Ministri i Brendshëm në ambientet e Bashkisë Kamëz, si dhe inspektoi në terren problematikat e përmbytjes.

Sot, më datë 26.09.2019, Ministri i Brendshëm z.Sandër Lleshaj zhvilloi një takim në ambientet e Bashkisë Kamëz, si dhe inspektoi në terren problematikat e përmbytjes në […]