November 30, 2019

Prefektja e Qarkut Tirane zhvilloi nje inspektim ne Bashkine Kavaje ku sebashku me Kryetarin e Bashkise diskutuan per problemet per akomodimin e qytetareve qe u jane demtuar banesat

Prefektja e Qarkut Tirane, zj Jahollari zhvilloi  nje inspektim ne Bashkine Kavaje ku sebashku me Kryetarin e Bashkise z. Redian Krali diskutuan per problemet  per akomodimin […]
December 1, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë sëbashku me Kryetarin e Bashkisë Kamëz inspektuan pallatet e dëmtuara në zonën e Valiasit të Vjetër.

Sot, më datë 01.12.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj. Jahollari sëbashku me Kryetarin e Bashkisë Kamëz Z. Suli inspektuan pallatet e dëmtuara në zonën e Valiasit […]
December 7, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë vijoi inspektimet e pallateve dhe ndërtesave të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019 në Njësinë Administrative Golem.

Më datë 07.12.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari vijoi inspektimet e pallateve dhe ndërtesave të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019 në Njësinë Administrative Golem. […]
December 10, 2019

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë vazhdon te asistojë në punën e grupeve ne terren në Bashkinë Kamez

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë vazhdon te asistojë në punën e grupeve ne terren në Bashkinë Kamez, të cilët po vijojnë të punojnë me intensitet […]