October 18, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në “Marshimin Sensibilizues” të organizuar nga Znj. Rovena Voda Koordinator Kombëtar për çështje të luftës kundër trafikimit të përsonave.

      Në kuader të muajit të Antitrafikimit të Qenieve Njerëzore Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari mori pjesë në “Marshimin Sensibilizues” të organizuar nga […]
October 21, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në ceremoninë e vlerësimit për Misionaren e Paqes Znj. Vasfije Krasniqi

Sot, më datë 21.10.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari mori pjesë në ceremoninë e vlerësimit për Misionaren e Paqes Znj. Vasfije Krasniqi e cila është […]
October 23, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në organizimin e “Ditës së Vizitorëve të Shquar”

Më datë 23.10.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari mori pjesë në organizimin e “Ditës së Vizitorëve të Shquar”,  qe u organizua nga Ministria e Mbrojtjes […]
October 24, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim drejtoreshën e Agjensisë Kombëtare të Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit.

Sot, më datë 24.10.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari priti në takim drejtoreshën e Agjensisë Kombëtare të Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit. Në këtë takim u […]