September 21, 2019

Prefektja e Qarkut Tiranë sëbashku me Ministren e Shtetit për Parlamentin dhe Administratorin e zonës Farkë inspektuan nga afër banesat e dëmtuara ne njesine administrative Farke.

Në zbatim të urdhrit të Kryeministrit dhe detyrave emergjente që kanë lindur nga situata e krijuar prej termetit të rënë në datën 21.09.2019, Prefektja e Qarkut […]
September 22, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë rimblodhi Komisionin e planifikimit dhe përballimit të emergjencave civile në Qark

Sot, më datë 22.09.2019,  Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, rimblodhi Komisionin e planifikimit dhe përballimit të emergjencave civile në Qark , për të zbatuar […]
September 24, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë së bashku me grupin e punës te ngritur nga Institucioni i Prefektit morën pjesë në shpërndarjen e ndihmave

Sot, më datë 24.09.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari së bashku me grupin e punës te ngritur nga Institucioni i Prefektit, si dhe Z. […]
September 24, 2019

Prefekti Qarkut Tiranë Znj sëbashku me grupin e punës te ngritur nga stafi i Prefekturës inspektuan situatën e rëndë të rrëshqitjes së rrugës dhe të dheut në afërsi të godinës së Bashkisë Vorë

Ditën e sotme më datë 24.09.2019, Prefekti Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari sëbashku me grupin e punës te ngritur nga stafi i Prefekturës, policinë e Komisariatit […]