March 5, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në mbledhjen e Këshillit Bashkiak Rrogozhinë

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari, mori pjesë në mbledhjen e Këshillit Bashkiak Rrogozhinë ku në bazë të ligjit u mor vendimi i rëndësishëm për caktimin […]
June 22, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari mori pjesë në ceremoninë përkujtimore të Ditës së Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

    Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari mori pjesë në ceremoninë përkujtimore të Ditës së Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ku u mirëprit nga […]
June 23, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim përfaqësues të organizatës jo fitimprurëse “Për Fëmijët e Ushtarakëve dhe Policëve të rënë në krye të detyrës”

  Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim përfaqësues të organizatës jo fitimprurëse “Për Fëmijët e Ushtarakëve dhe Policëve të rënë në krye të […]
June 23, 2020

Sot më datë 11.03.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takim me perfaqesuesin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor , Njesia Vendore Tirane, dr. Gimjan Dokle

  Sot më datë 11.03.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takim me perfaqesuesin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor , Njesia Vendore Tirane, dr. […]