November 27, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mblodhi Komisionin e Mbrojtjes Civile te Qarkut Tirane

Sot, më datë 27.11.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari mblodhi Komisionin e Mbrojtjes Civile te Qarkut Tirane , ku ishin të pranishëm Znj. Elisa […]
November 28, 2019

Në insitucionin e Prefektit të Qarkut Tiranë u organizua mbledhja për marrjen e masave organizative dhe administrative për përballimin dhe monitorimin e gjendjes së fatkeqësisë natyrore referuar VKM-së Nr. 750

Sot, më datë 28.11.2019 në insitucionin e Prefektit të Qarkut Tiranë u organizua mbledhja për marrjen e masave organizative dhe administrative për përballimin dhe monitorimin e […]
November 28, 2019

Ne oren 15:00 u mblodh Komisioni i Mbrojtjes Civile në Bashkinë Rrogozhinë nën drejtimin e Prefektit të Qarkut Tiranë.

Ne oren 15:00 u mblodh Komisioni i Mbrojtjes Civile në Bashkinë Rrogozhinë nën drejtimin e Prefektit të Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari.Në këtë mbledhje u bë […]
November 29, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në ceremoninë e vendosjes së kurorave me lule e homazheve që u organizua tek Varrezat e Dëshmorëve të Kombit në nder të 29 Nëntorit ditës së Çlirimit të Atdheut

Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në ceremoninë e vendosjes së kurorave me lule e  homazheve që u organizua tek Varrezat e Dëshmorëve […]