December 28, 2021

Në konferencën e organizuar nga Shoqata Profesionistët e Lirë për Shqipërinë

    Sot prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro, mori pjesë ne konferencën e organizuar nga Shoqata Profesionistët e Lirë për Shqipërinë. Një konferencë me […]
December 28, 2021

Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro gjatë inspektimit te shkolles “Qazim Gjuzi” dhe qendrës kulturore ne Rrogozhinë.

    Prefekti i Qarkut Tiranë Z. Afrim Qëndro me Deputetin z. Etjen Xhafaj dhe me Kryetarin e Bashkisë Rrogozhinë z. Edison Memolla vëzhguan nga afër […]
December 29, 2021

“Mirënjohja e Qytetit” për Kryqin e Kuq Shqiptar

  John Fitzgerald Kennedy ka thënë: “Ne duhet të gjejmë kohë për të ndaluar dhe për të falënderuar njerëzit që bëjnë një ndryshim në jetën tonë.”Me […]
January 13, 2022

Policia e Shtetit në 109 vitet e krijimit të sajë.

  “Kjo ditë nuk është vetëm ditë feste por edhe bilanci për strukturën më veprimtare të shtetit.Sot në këtë 109 vjetor, jemi krenar që kemi një […]