October 31, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Kryetari Bashkisë Kavajë, z. Isa Sakja, me rastin e 200 vjetorit të Sahat-Kullës në Kavajë

Më datë 31.10.2018 Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Kryetari Bashkisë Kavajë, z. Isa Sakja, me rastin e 200 […]
November 12, 2018

U zhvillua ceremonia e inagurimit të monumentit të “Shën Gjon Pali II”

Me rastin e 100 Vjetorit të Rifitimit të Pavarësisë së Polonisë, 40 vjetorit të Pontifikatit të Papës Gjon Palit II dhe 25 vjetorit të vizitës apostolike […]
November 17, 2018

Sot më 17.11.2018 Prefekti Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në Ceremoninë Përkujtimore të Ditës së Clirimit të Tiranës

Sot më 17.11.2018 Prefekti Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në Ceremoninë Përkujtimore të Ditës së Clirimit të Tiranës. Znj. Jahollari, theksoi se është një […]
November 21, 2018

Institucioni i Prefektit Qarkut Tiranë ishte pjesë e stërvitjes JOINT REACTION 2019

Institucioni I Prefektit Qarkut Tiranë, sektori Emergjencave Civile, më datë 20.11.2018-22.11.2018, pranë DPEC në MM, ishte pjesë e stërvitjes JOINT REACTION 2019, për reagimin ndërkufitar me […]