January 25, 2022

Në kuadër të Planit Kombëtar të Pastrimit #ShqipëriEPastër

    Në kuadër të Planit Kombëtar të Pastrimit, ku në zbatim të tij Bashkia Kavajë organizoi një aksion pastrimi në rrugën dytesore Vorozen-Kavajë, administrata e […]
February 7, 2022

4 Shkurt 1944 – 4 Shkurt 2022

    Sot Prefekti i Qarkut Tiranë z.Afrim Qëndro së bashku me Nënkryetarin e Bashkisë Tiranë z.Andi Seferi dhe Kryetarin e Këshillit të Qarkut Tiranë z.Aldrin […]
February 7, 2022

Tirana Kryeqyteti Europian i Rinisë

    Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro mori pjesë në ceremoninë e hapjes së Tiranës si Kryeqyteti Europian i Rinisë. Një mirënjohje që i […]
February 14, 2022

102 vjetori i Tiranës kryeqytet

    Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro mori pjesë ne homazhet që u mbajtën tek memoriali në Qafë Kashar për nder të delegatëve të […]