May 16, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në homazhet si dhe në ceremoninë shtetërore të lamtumirës për nder të Majorit Klodian Tanushi

Sot, më datë 16.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në homazhet si dhe në ceremoninë shtetërore të lamtumirës për nder të Majorit […]
May 19, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në festimet e organizuara me rastin e 60 vjetorit të Kryegjyshit Botëror të Bektashinjve

Më datë 19.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari mori pjesë në festimet e organizuara me rastin e 60 vjetorit të Kryegjyshit Botëror të Bektashinjve, […]
May 23, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në Panairin e Punës “Open Day”, organizuar nga Universiteti Europian i Tiranës (UET)

Sot, më datë 23.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në Panairin e Punës “Open Day”, organizuar nga Universiteti Europian i Tiranës (UET). […]
May 24, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim pedagogë dhe studentë të Shkollës së Lartë Universitare, Jopublike ‘‘Wisdom University‘‘

Sot, më datë 24.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim pedagoge dhe studentë të Shkollës së Lartë Universitare, Jopublike ‘‘Wisdom University‘‘.  Në […]