November 23, 2018

Në kuadër të aksionit “Ta Pastrojmë Shqipërinë në Një Ditë!”, të gjitha strukturat e pushtetit vendor, shkollat, shoqëria civile dhe vullnetarë u angazhuan maksimalisht në pastrimin e të gjitha hapësirave publike në komunitet

Në kuadër të aksionit “Ta Pastrojmë Shqipërinë në Një Ditë!”, të gjitha strukturat e pushtetit vendor, shkollat, shoqëria civile dhe vullnetarë u angazhuan maksimalisht në pastrimin […]
November 23, 2018

Si rrjedhojë e reshjeve të datës 22 nëntor 2018, pati rrëshqitje dherash në rrugën e Baldushkut në segmentin Vishaj-Mustafakoc

Si rrjedhojë e reshjeve të datë 22 nëntor 2018, pati rrëshqitje dherash në rrugën e Baldushkut në segmentin Vishaj-Mustafakoc. Duke qenë se kontrata për këtë rrugë […]
November 24, 2018

Nga raportimet e bëra nga qyetarët e zonës së Qesarakës në Dajt, rezulton se një mur mbajtës është dëmtuar dhe si pasojë po fillon të shembet, duke rrezikuar kështu jetën e banorëve dhe kalimtarëve

Nga raportimet e bëra nga qyetarët e zonës së Qesarakës në Dajt, rezulton se një mur mbajtës është dëmtuar dhe si pasojë po fillon të shëmbet, […]
November 26, 2018

Në vazhdimësi të problematikës së konstatuar në zonën e Qesarakës në Dajt, ka përfunduar proçesi i plintave dhe zona është jashtë rrezikut

Në vazhdimësi të problematikës të konstatuar në zonën e Qesarakës në Dajt, nga ndjekja e situatës nga sektori i Emergjencave Civile pranë Institucionit të Prefektit të […]