January 3, 2018

Në vëmendjen tonë fëmijët jetim të “Zyber Hallullit”

Me rastin e festave të fundvitit Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, shpërndau 34 pako ndihma me veshëmbathje, lëngje frutash dhe lodra, për  fëmijët e shtëpisë […]
January 30, 2018

Takim me Sekretariatin Teknik të Këshillit Kombëtar të Ujit.

Në këtë takim u diskutua për forcimin e rolit të Këshillit të Basenit Ishëm Erzen, në menaxhimin e integruar të burimeve ujore. Të pranishëm në këtë […]
February 13, 2018

Monitorimi i situatës në zonën e Perroit të Limuthit

  Ditën e sotme Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari dhe z.Sandër Lleshi, në kuadër të monitorimit të situatës në zonën e Perroit të Limuthit, në […]
February 23, 2018

Nisma “Të pastrojmë Shqipërinë” 

Në kuadër të nismës “Të pastrojmë Shqipërinë” Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë në bashkëpunim me Bashkinë Kamëz bëri mbjelljen e 250 pemëve, 50 pemë në Rrugën […]