January 13, 2019

Sot më datë 13.01.2018, Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari mori pjesë në ceremoninë e zhvilluar nga Drejtoria Vendore e Policisë Tiranë, në rastin e 106 vjetorit të krijimit të saj

  Sot më datë 13.01.2018, Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari mori pjesë në ceremoninë e zhvilluar nga Drejtoria Vendore e Policisë Tiranë, në rastin e […]
January 22, 2019

Sot më datë 22.01.2019, në Njësinë Administrative Zall Bastar, u çel fushata “100 ditët e pemëve”, iniciuar nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

Sot më datë 22.01.2019 në Njësinë Administrative Zall Bastar u çel fushata “100 ditët e pemëve”, iniciuar nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit. Të pranishëm në […]
February 11, 2019

Sot më datë 11.02.2019, Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Jahollari, mori pjesë në ceremonin e 99 vjetorit të shpalljes së Tiranës Kryeqytet i Shqipërisë

Sot më datë 11.02.2019, Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Jahollari, mori pjesë në ceremonin e 99 vjetorit të shpalljes së Tiranës Kryeqytet i Shqipërisë. Në këtë ceremoni […]
February 27, 2019

Vazhdon inspektimi me grupin e monitorimit të digave e rezervuarëve në Qarkun Tiranë

Vazhdon inspektimi me grupin e monitorimit të digave e rezervuarëve në Qarkun Tiranë. Më datë 27.02.2019 Prefektja e Qarkut, znj. Jahollari, inspektoi bashkë me grupin e […]