February 14, 2022

“Cfarë ka qenë Tirona” nga gazetarja e mirënjohur Rezarta Delisula

    Sot Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro mori pjesë ne promovimin e librit “Cfarë ka qenë Tirona” nga gazetarja e mirënjohur Rezarta Delisula […]
February 17, 2022

Inagurimi Kino-Teatrit “Aleksandër Moisiu” në Kavajë

      Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro mori pjesë në inaugurimin e Kino-Teatrit që mban emrin e një prej artistëve më të mëdhenj […]
February 25, 2022

Përfaqësuesit e Shoqatës Shqiptare për Mbrojtjen nga Zjarri dhe Shpëtimin,dhuruan sot disa pajisje për trupën e shërbimit zjarrfikës në Vorë

      Përfaqësuesit e Shoqatës Shqiptare për Mbrojtjen nga Zjarri dhe Shpëtimin,dhuruan sot disa pajisje për trupën e shërbimit zjarrfikës në Vorë. Prefekti i Qarkut […]
March 25, 2022

Prefekti i Qarkut Tiranë, z. Afrim Qëndro prezantoi sot kryetarin e sapozgjedhur të Bashkisë Vorë z.Blerim Shera

    Prefekti i Qarkut Tiranë, z. Afrim Qëndro prezantoi sot kryetarin e sapozgjedhur të Bashkisë Vorë z.Blerim Shera i cili nisi zyrtarisht ushtrimin e mandatit […]