February 26, 2018

Në kuadër të nismës “Pastrim dhe Gjelbërim”

Në kuadër të nismës “Pastrim dhe Gjelbërim” në datën 23 shkurt, Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë në bashkëpunim me Bashkinë Kamëz bëri mbjelljen e 250 pemëve, […]
March 7, 2018

Zhvillohet 20 vjetori i rënies për liri të themeluesit të ushtrisë clirimtare të Kosovës Adem Jashari

Sot me datë 07/03/2018 u zhvillua 20 vjetori i rënies për liri të themeluesit të ushtrisë clirimtare të Kosovës Adem Jashari. Morën pjesë Prefekti Qarkut Tiranë, […]
March 12, 2018

Ne diten e 8 Marsit grate dhe vajzat punonjese te Prefektures Tirane

March 12, 2018

Problematikat e krijuara nga reshjet e shiut e debores ne dy hidrocentralet Murdhar 1 e Murdhar 2 ne Pellumbas e Ibe.

Nisur nga problematikat e krijuara nga reshjet e shiut e debores u verifikua ne vend situata e dy hidrocentraleve Murdhar 1 e Murdhar 2 ne Pellumbas […]