May 30, 2024

LAVDI DËSHMORËVE TË ATDHEUT!

Prefekti i Qarkut Tiranë z.Afrim Qëndro mori pjesë në cermoninë e zhvilluar sot tek varrezat e Dëshmorëve të Atdheut në përkujtim të tyre. #Mirënjohës! #Përjetë!
June 17, 2024

Konferenca e prezantimit të Mekanizmit Kombëtar për Parandalimin e Radikalizmit dhe Luftën kundër Ekstremizmit të Dhunshëm

Në konferencën e prezantimit të Mekanizmit Kombëtar për Parandalimin e Radikalizmit dhe Luftën kundër Ekstremizmit të Dhunshëm. Tashmë janë ngritur edhe komitetet rajonale të cilët në […]