January 13, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në kremtimin e 107 vjetorit të krijimit të Policisë së Shtetit

Sot, më datë 13.01.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari mori pjesë në kremtimin e 107 vjetorit të krijimit të Policisë së Shtetit ku ishin të […]
February 6, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Bashkia e Tiranë për nder të Kongresit të Lushnjes dhe 100 vjetorit të Tiranës Kryeqytet.

Sot, më datë 06.02.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Bashkia e Tiranë  për nder të Kongresit të Lushnjes […]
February 11, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjese në aktivitetin e organizuar nga Bashkia Tiranë me rastin e 100 vjetorit të shpalljes së Tiranës Kryeqytet.

Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari mori pjese në aktivitetin e organizuar nga Bashkia Tiranë me rastin e 100 vjetorit të shpalljes së Tiranës Kryeqytet. Në […]
February 12, 2020

Sektori i Emergjencave civile në Institucionin e Prefektit të Qarkut Tiranë morën pjesë në seminarin me temë “ KATASTROFAT NUK NJOHIN KUFIJ”.

Sektori i Emergjencave civile në Institucionin e Prefektit të Qarkut Tiranë morën pjesë në seminarin me temë “ KATASTROFAT NUK NJOHIN KUFIJ” në datat 11 dhe […]