August 5, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi konstituimin e Këshillit të ri bashkiak si dhe Kryetarit të ri të Bashkisë së Vorës

Sot, më datë 05.08.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, në pamundësinë e thirrjes së mbledhjes së parë nga sekretari i Këshillit Bashkiak dhe në […]
August 7, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi konstituimin e Këshillit të ri Bashkiak si dhe Kryetarit të ri të Bashkisë Kamëz

Sot, më datë 07.08.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, në pamundësinë e thirrjes së mbledhjes së parë nga sekretari i Këshillit Bashkiak dhe në […]
September 16, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në ceremoninë në nderim te 77 vjetorit të Konferencës së Pezës, të organizuar në Pezë.

Sot, më datë 16.09.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari mori pjesë në ceremoninë  në nderim te 77 vjetorit të Konferencës së Pezës,  të organizuar […]
November 13, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në ceremonin e zhvilluar në kuadër të 75-vjetorit të Çlirimit të Shqipërisë, nga Bashkia Rrogozhinë, në Lapidarin e Margarita e Kristaq Tutulanit në Njësinë Administrative Gosë.

Ditën e sotme datë 13.11.2019 Prefekti i Qarkut Tiranë, mori pjesë në ceremonin e zhvilluar në kuadër të 75-vjetorit të Çlirimit të Shqipërisë, nga Bashkia Rrogozhinë, […]