April 23, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Ambasada e Republikës së Kosovës në Tiranë në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar në Tiranë për Ullmar Qvick

Sot më datë 23.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në aktivitetin  e organizuar nga Ambasada e Republikës së Kosovës në Tiranë në […]
April 26, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në Konferencën Shkencore me temë: “Sfidat e planifikimit të mbrojtjes së vendit dhe përputhshmëria me procesin e planifikimit të NATO-s”

Sot më datë 26.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në Konferencën Shkencore me temë: “Sfidat e planifikimit të mbrojtjes së vendit dhe […]
April 30, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në Konferencën e Parë Kombëtare me tematikë: “Aktorë të Vijës së Parë Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm”

Sot më datë 30.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në Konferencën e Parë Kombëtare me tematikë: “Aktorë të Vijës së Parë Kundër […]
May 4, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Organizata për Dëshmorët e Luftës Antifashiste Nacional Çlirimtare dhe Dëshmorëve të tjerë të Atdheut

Sot më datë 04.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Organizata për Dëshmorët e Luftës Antifashiste Nacional Çlirimtare […]