March 13, 2018

Institucioni i Perfektit të Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen e Task Forcës Vendore

Sot me datë 12/03/2018 Institucioni i Perfektit të Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen e Task Forcës Vendore. Në bazë të Urdhërit Nr.51, datë 13/04/2017 i Kryeministrit, për […]
March 20, 2018

Prefekti i Qarkut Tirane znj.Suzana Jahollari, beri nje inspektim mbi situatën në akset dytësore të Superstradës Tiranë-Durrës dhe në zonën e “City Park”

Nisur nga situata e rreshjeve te shiut me date, 19.03.2018,rreth orës 11.00, Prefekti i Qarkut Tirane znj.Suzana Jahollari, beri nje inspektim mbi situatën në akset dytësore […]
April 16, 2018

Më datë 16.04.2018, ora 09:00 Institucioni Prefektit të Qarkut Tiranë ka nisur aksionin në kuadër të nismës “Pastrojmë tokën që duam”

Më datë 16.04.2018, ora 09:00 Institucioni Prefektit të Qarkut Tiranë ka nisur aksionin në kuadër të nismës “Pastrojmë tokën që duam”. Sipas planit të veprimit për […]
April 18, 2018

Në kuadër të aksionit “Pastrojmë Tokën që Duam”, në Qarkun e Tiranës ka startuar puna në 5 segmente

Datë 18.04.2018, ora 9:00, në kuadër të aksionit “Pastrojmë Tokën që Duam”, në Qarkun e Tiranës ka startuar puna në 5 segmente lumore të cilat vijojnë […]