November 29, 2017

29-Nëntori Dita e Çlirimit

Bazuar në Ceremonialin Shtetëror të Republikës së Shqipërisë në nderim të Ditës së Clirimit, në datë 29.11.2017 znj.Prefekte ishte pjesëmarrse në ceremonin e homazheve zhvilluar tek […]
December 1, 2017

Kryeministri i Republikës së Shqipërisë dhe Prefektja e Qarkut Tiranë inspektojnë nga afër zonat e përmbytura në Bashkinë Kamëz

    Mbrëmjen e sotme, datë 01.12.2017 Kryeministri i Vendit  Z. Edi Rama së bashku me Prefekten e Tiranës, Znj.  Suzana Jahollari dhe Kryetarin e Bashkisë […]
December 7, 2017

Grupet e vlerësimit nisin bilancin e dëmeve nga përmbytjet në Prefekturën e Tiranës

TIRANE– Në Bashkinë Tiranë situata është drejt normalizimit të plotë dhe rreziku i përmbytjeve ka kaluar. Prefektja e Tiranës, Suzana Jahollari deklaron se grupet vlerësimit të […]
December 14, 2017

Shpërndarja e ndihmave të dhuruara nga Policia Vendore Tiranë në zonat e prekura në Bashkinë Vorë

    Në bashkëpunim me Pushtetin vendore, vijon takimet dhe ndarjen e ndihmave të dhuruara nga Policia Vendore Tiranë, për familjet e prekura nga rreshjet e […]