December 19, 2018

Në shenjë nderimi dhe kujtimi për punën dhe kontributin e dhënë nga dëshmori z.Kujtim Hysi, u organizua përurimi i një ndër rrugëve të qytetit të Tiranës e cila do të mbaj emrin e tij

Sot më 19.12.2018, në shenjë nderimi dhe kujtimi, për punën dhe kontributin e dhënë nga dëshmori z.Kujtim Hysi, u organizua përurimi i një ndër rrugëve të […]
December 25, 2018

Prefektja, Znj. Jahollari, mori pjesë në festimet e organizuara me rastin e Krishtlindjes

Më datë 25 dhjetor 2018, Prefektja, Znj. Jahollari mori pjesë në festimet e organizuara me rastin e Krishtlindjes nga Kryepeshkopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë […]
January 9, 2019

U kryen inspektime të punëve në autostradën Tiranë-Durrës dhe me informime nga ARRSH-ja u konstatuan rezultatet e situatës

Nga inspektimi i punimeve në autostradën Tiranë-Durrës dhe informimi nga ARRSH, situata rezulton si më poshtë: -Në segmentin e pjesës para Kastratit tek kthesa e Kasharit, […]
January 11, 2019

Nga inspektimi i gjendjes së rrugëve si pasojë e kushteve atmosferike, informojmë se në disa zona të Qarkut Tiranë që janë përfshirë nga rreshjet e dëborës po punohet për hapjen dhe kriposjen e rrugëve

Nga inspektimi i gjendjes së rrugëve si pasojë e kushteve atmosferike, informojmë se disa zona të Qarkut Tiranë që janë përfshirë nga rreshjet e dëborës po […]