July 19, 2019

Pas inspektimeve dhe punimeve të bëra nga data 15 deri më datë 19 korrik 2019 tek Mali i Robit dhe në Golem u sigurua krijimi i 3 hapësirave publike në dispozicion të pushuesve të cilët preferojnë plazhet publike

Pas inspektimeve dhe punimeve të bëra nga data 15 deri më datë 19 korrik 2019, nga grupi i monitorimit ndërinstitucional, të kryesuar nga Prefekti i Qarkut […]
July 30, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi kostituimin e Këshillit të ri bashkiak si dhe Kryetarit të ri të Bashkisë Rrogozhinë, Z. Haxhi Memodha

Sot, më datë 30.07.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi kostituimin e Këshillit të ri bashkiak si dhe Kryetarit të ri të Bashkisë Rrogozhinë, […]
July 30, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi kostituimin e Këshillit të ri bashkiak si dhe Kryetarit të ri të Bashkisë Kavajë, Z. Redi Krali

Sot, më datë 30.07.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari në pamundësinë e sekretarit të Këshillit Bashkiak për të zhvilluar thirrjen e mbledhjes së parë […]
August 1, 2019

Pamje nga kostituimi i Këshillit bashkiak dhe i Kryetarit të ri të Bashkisë Kavajë

/ReportTV